Thursday, April 22, 2010

Ford Freestar



NavFord Freestar er en minivan, der var fremstillet af Ford Motor Company fra 2004 indtil november 2006. Den erstattede den Ford Windstar for 2004 model år. Navneændringen indkvarteret Ford's strategi om at omdøbe alle deres biler til ord, der begynder i F. Freestar og dens tvilling, den Mercury Monterey, blev bygget i Oakville, Ontario, Canada.Den Freestar kan rumme op til syv passagerer og har en elektronisk styret 4-trins automatisk transmission som en del af van's standard udstyr. Fem trim niveauer blev tilgængelige: base, SE, Sport, SEL, og Limited. I USA blev Freestar fås med to forskellige benzin-drevne V6-motorer. Den mindre 3,9 L (kun tilgængelig i USA) at udvikle en maksimal effekt på 193 hk (144 kW) til 4500 rpm og 240 £ · ft (325 N · m) et drejningsmoment på 3750 rpm, mens de større 4,2 L producerer 201 HK (150 kW) ved 4.250 omdr. / min og 263 £ · ft (357 N · m) et drejningsmoment på 3650 rpm. Mens de mindre motor kom på basismodellen i USA, jo større 4,2 L motor er standard på alle modeller i Canada og Mexico.


neændring


Den Freestar navneændring kan have ført til van tidlige bortgang, og er måske et skoleeksempel på, hvordan en navneændring kan dræbe hvad der engang var en stærk produktlinje. [1] The Toronto Star citeret en navngivning ekspert, der kaldte det "Ford fiasko. ". Naseem Javed, formand for ABC Namebank International forudsagt "Det vil skabe forvirring og kaos for forbrugerne. Andre kaldte ordningen til at omdøbe Fords med et ord der starter med bogstavet F som" bare dumt. "Ford sagde, at forhandlerne foreslog idéen, og at den passer til 600 millioner dollar redesign af Ford minivan. Joe Greenwell, vice-president for marketing og operationer til forældre Ford Motor Co troede det nye navn ville "stimulere interessen for produktet."



Mercury Monterey




The Mercury Monterey minivan var Mercury version af Freestar. Det udfyldte et hul i Mercury kø efter produktion af de små Nissan Quest-baserede landsbybeboer ophørte i 2002. Ligesom sin Freestar tvilling tilbød Monterey plads til op til syv passagerer. Men tilbød Monterey mere luksus muligheder, og havde 4,2 L V6 motor som standard. Ligesom Freestar blev salget af Monterey minivan meget begrænset, da konstruktionen ville være konkurrencedygtige over et stærkere bidrag fra andre bilproducenter, samt en samlet nedgang i minivan markedet. Kun 567 Montereys blev solgt i august 2006. Når produktionen sluttede efter en kort sigt af 2007-modeller, kun 1.354 blev solgt. [Redigér] Den Oakville samlefabrik undergik udskiftning af de Ford Edge og Lincoln MKX crossover SUV. Den sidste Monterey rullede ud samlebåndet den 25. august 2006.Endelige salg tal for Mercury Monterey efter en treårig køre alt 32.195

No comments: